Регистриран по Наредба-18
Galaxy Retail ( OTR ) - POS Продукт от ново поколение регистриран по Наредба-18
Enterprise Resource Planning (ERP) са информационни системи ключови за съвременния бизнес. Те осигуряват ефективно управление на всички дейности в компанията, обединяват всички бизнес процеси в единна база и позволяват бързо вземане на решения на управленско ниво.
Постоянно променящата се бизнес и технологична среда изисква гъвкавост. Управленският софтуер трябва непрекъснато да се развива, за да се гарантира, че бизнесът може да продължи иновациите в своята дейност.
Galaxy e новата платформа за разработка на бизнес приложения от SingularLogic. След сериозни инвестиции и три годишен период на разработка SingularLogic създаде пакет от бизнес софтуер (ERP, CRM, Leasing, Factoring, Collecting, приложения за търговска дейност, и т.н.), подходящ за предприятия от всеки мащаб и всяка индустрия, осигуряващ неограничени възможности за настройка към потребителските изисквания и автоматизация на процеси.
Friday, 13 November 2015 13:10

Решенията на Сингюлар Лоджик България К.А ЕООД вече са достъпни и като облачна услуга

Сингюлар Лоджик България ще предлага своите продукти и решения като облачна услуга. Клиентите на компанията вече могат да се възползват от предимствата на клауда, плащайки на месечна база.
Сингюлар Лоджик България предлага облачни услуги на своите клиенти благодарение на партньорството си със Стоун Компютърс АД, лидерът в сферата на облачните услуги, които компанията предлага през своя бранд OneCloud. Стоун Компютърс държи силни позиции на Българския и Европейски пазари, благодарение на главните си предимства, а имено – високо квалифициран персонал, know-how на световно ниво и проактивен подход. Компанията притежава сертификат за ИТ сигурност в клауда и е предпочитан партньор за миграция в клауд среда.