Регистриран по Наредба-18
Galaxy Retail ( OTR ) - POS Продукт от ново поколение регистриран по Наредба-18
Enterprise Resource Planning (ERP) са информационни системи ключови за съвременния бизнес. Те осигуряват ефективно управление на всички дейности в компанията, обединяват всички бизнес процеси в единна база и позволяват бързо вземане на решения на управленско ниво.
Постоянно променящата се бизнес и технологична среда изисква гъвкавост. Управленският софтуер трябва непрекъснато да се развива, за да се гарантира, че бизнесът може да продължи иновациите в своята дейност.
Galaxy e новата платформа за разработка на бизнес приложения от SingularLogic. След сериозни инвестиции и три годишен период на разработка SingularLogic създаде пакет от бизнес софтуер (ERP, CRM, Leasing, Factoring, Collecting, приложения за търговска дейност, и т.н.), подходящ за предприятия от всеки мащаб и всяка индустрия, осигуряващ неограничени възможности за настройка към потребителските изисквания и автоматизация на процеси.
Saturday, 21 December 2019 00:00

One Touch Retail / Galaxy Retail продукт по Наредба-18

През новата 2020 клиентите на OTR ще имат възможност да преминат към Galaxy Retail с нова версия за България покриваща напълно всички изисквания по Наредба-18.
Продукта успешно премина всички тестове с отлични резултати. Поддържат се фискалните устройства на всички големи производители.
Наред с промените за покриване на изискванията по наредбата продукта ще изненада приятно потребителите с нововъведения и допълнителни удобства в новата версия.
Наред с изключителната функционалност и стабилност на продукта, настоящите и бъдещите ни клиенти могат да разчитат на безапелационна по стандарт поддръжка.
Потърсете ни за повече информация.